Tekirdağ

SPORCUMUZ TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımız, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, kentimize bir kez daha gurur yaşattı.

   Belediyemiz Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcularımız, 19-22 Şubat 2022 tarihlerinde Kocaeli’nde gerçekleştirilen Gençler Takım-Ferdi Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Antrenör İbrahim Sevinç yönetiminde 7 sporcu ile katıldığımız şampiyonada, toplam 128 sporcu mücadele etti. Şampiyonada Gençler Çift Kızlar kategorisinde Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Buse Fidan Türkiye 3’üncüsü oldu.

   Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türkiye 3’üncüsü olarak kentimize büyük bir gurur yaşatan Buse Fidan ile antrenörümüz İbrahim Sevinç ve tüm sporcularımızı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Başkanımız Akay, kentimizde sporun gelişmesi adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.   

 

13 Yorum

  1. Bu sonuç hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Yarışmanın detaylarını öğrenmek istiyorum. Hangi branşta yarışıldı?

  2. Üçüncülük mü? Daha iyisini hak ediyordu bence. Sistemde bir sorun var kesin. Bu yetenekle birinci olması lazımdı.

  3. Tamam tamam anladık, üçüncü oldu. Ama bu başarıyı nasıl elde ettiğini detaylı olarak anlatmanız lazım. Daha fazla bilgi istiyorum!

  4. Bence bu sonuç beklenmedik değildi. Daha çok çalışması gerekiyor. Üçüncü olmak kötü değil ama daha iyisini bekliyordum.

  5. Gerçekten gurur verici bir haber. Sporcumuzu tebrik ediyorum. Umarım daha nice başarılar elde eder.

  6. Bu haberi duyunca şok oldum. Gerçekten çok güzel bir haber. Helal olsun. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

  7. Harika bir haber! Sporcumuzun başarısıyla gurur duyduk. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Çok mutlu oldum!

  8. Üçüncü mü? Haa, tamam. Büyük bir başarı tabiki ama daha fazlasını bekliyordum açıkçası. Neyse yinede tebrikler.

  9. Ya bu haberi görünce gülmekten kendimi alamadım. Üçüncü olmak, vay be! Çok komik değil mi?

  10. Bu haberi okuyunca çok üzüldüm. Daha iyisini hak ediyordu. Çok yazık oldu. Umarım bir dahaki sefer daha iyi olur.

  11. Üçüncü olmak bile büyük başarı. Dünya çapında yarışıyorsun sonuçta. Sporcunun ve ekibinin emeklerini kutluyorum.

  12. Büyük bir başarı! Ama daha iyisi de yapılabilirdi. Sırada daha büyük başarılar var umarım. Tebrikler yine de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu