MALKARA VE HAYRABOLU İLÇELERİNDE ÜRETİCİYE DOMATES FİDESİ DESTEĞİ

MALKARA VE HAYRABOLU İLÇELERİNDE ÜRETİCİYE DOMATES FİDESİ DESTEĞİ

08/05/2023 14:29:53

 

Hayata geçirdiği projelerle tarım ve hayvancılık konusunda üreticinin her zaman yanında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, domates fidesi dağıtımlarına Malkara ve Hayrabolu ilçeleri ile devam etti.

 

MALKARA VE HAYRABOLU İLÇELERİNDE 32 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITILDI

 

Malkara ilçesinde gerçekleştirilen dağıtım törenine Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Ziraat Odası Başkanı ve Vakıfiğdemir Mahallesi Muhtarı Talat Kaya, Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği Başkanı Ramazan Demirkıran, Trakyam Üreten Kadın Kooperatif Başkanı Aynur Çeşmeliler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda üretici katıldı. Proje kapsamında Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde toplam 32 bin domates fidesi üreticiye dağıtıldı.

 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK “FİDELERİN ÜRETİCİMİZE HAYIRLI VE BEREKETLİ OLMASINI, KAZANÇLI BİR HASAT DÖNEMİ GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM”

 

Törende konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin belli başlı vizyon ve misyonları var. Bunların arasında da tarım ve hayvancılık, çok önemli bir yer tutuyor. Tekirdağ tarım konusunda gerçekten diğer illere kıyasla önde. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonunu oluşturan öğelerin arasında yer alan tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için her geçen gün projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizde ihtiyaca yönelik olarak Sebze Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesini hayata geçirdik. Geçtiğimiz hafta Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy ve Saray ilçelerimizde üreticilerimizle bir araya geldik. Bugün de Malkara ve Hayrabolu ilçelerimizde sebze üreticilerimizin desteklenmesi ve tüketicinin ihtiyacı olan taze sebze arzının sağlanması amacıyla domates fidelerimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Malkara ilçemizde toplamda 11.000 adet sofralık ve 17.000 adet salçalık, Hayrabolu ilçemizde 4.000 adet sofralık domates fidesi dağıtımı yapacağız. Dağıtımını yaptığımız fidelerin üreticimize hayırlı ve bereketli olmasını, kazançlı bir hasat dönemi geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Bu haber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.

Çok Okunanlar

Otomobilinde Yüksek Ses Sistemi Bulunan Sürücüye 24 Bin Lira Ceza

Çorlu’da otomobilinde yüksek ses sistemi bulunan E.H.Y.'ye 24 bin...

Taksinin Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Öldü

TEKİRDAĞ'da taksinin çarptığı motosikletin sürücüsü Emre Dutar (31), hayatını...

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır?

Ülkeniz taze paketlenmiş kahve getirmenize izin veriyorsa, ünlü baharat...

Hastalığı Yeniden Nükseden İsmet Polat Hayatını Kaybetti

EDİRNE’de 2015’te beyincik kanserini yenen, ancak hastalığı yeniden nükseden...

”Bana Büyü Yaptılar” Dedi: Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanmasına Başlandı

Çorlu’da hakkında tedavi görmesine yönelik mahkeme kararı bulunduğu öne...

Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

TESKİ’Yİ YASA BOĞAN ÖLÜM! ALİ TUNA HAYATINI KAYBETTİ Tekirdağ Su...

İş kazası sonrası işçinin hakları: Bildirimden tazminat davasına

İş kazası sonrası işçinin hakları: Bildirimden tazminat davasına Çorlu ve...

Meriç Nehri’nde göçmen ailenin botu alabora oldu: 1 çocuk öldü, 2 çocuk kayıp

/EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE'de Meriç Nehri'nden yasa...

Durdurulan araçta 413 sentetik hap ele geçirildi; 4 gözaltı

/KEŞAN (Edirne), (Haber Merkezi)- EDİRNE'nin Keşan ilçesinde polis...

Edirne’de kayıp 13 göçmen çocuk bulundu

Gurbet GÖKÇE/EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE'de, İlk Kabul Arda Çocuk...

Edirne’de Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı yapılacak

/ EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE Bisiklet Spor Kulübü...

Çorlu Belediyesinden Okullarda Hayat Kurtaran Eğitim

Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (Çorlu AKE), ilçedeki okullarda...

Tekirdağ’da silah operasyonunda 10 gözaltı

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde polisin...
spot_img

İlgili Haberler

Popüler Kategoriler

spot_imgspot_img