Kiraz Festivaline Muhteşem Kapanış

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen 59. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali; dördüncü ve son gününde sahnedeki müzik şöleni ile unutulmaz bir kapanış yaptı. Festivalin son gecesi, Avrupa’nın prestijli orkestralarından biri olan Plovdiv Intro Quartet ve Türk Pop müziğinin sevilen ismi Gülben Ergen’in konserleriyle taçlandı.

INTRO QUARTET MÜZİK ZİYAFETİ SUNDU

Süleymanpaşa sahilindeki konser alanını dolduran binlerce müziksever, Bulgaristan’ın Plovdiv kentinden gelen orkestra eşliğinde klasik müzik ile modern ezgilerin harmanlandığı sıra dışı bir performansa tanıklık etti. Festivalin sürprizlerinden biri de Intro Quartet’in Şebnem Ferah’ın efsanevi parçası Sil Baştan’ı kendilerine özgü bir yorumla seslendirmesi oldu. Performansın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, sanatçılara çiçek ve kiraz takdim ederek teşekkür etti.

GÜLBEN ERGEN KİRAZLAR İÇİNDE GELDİ

Gecenin finali ise Türkiye’nin en önemli kadın sanatçılarından Gülben Ergen ile yapıldı. Festivalin kapanış konseri olması dolayısıyla özel bir konseptle sahneye çıkan sanatçı, kirazlarla süslenmiş beyaz elbisesi ve kiraz motifli aksesuarlarıyla dikkat çekti. Hem kendi hit parçalarını hem de geniş kitleler tarafından sevilen şarkıları seslendiren Ergen, coşkulu kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında sahneye gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, ünlü sanatçıya kiraz sepeti ve çiçek takdim ederek festivalin ruhunu sahneye taşıdığı için teşekkür etti.

Festivalin kapanış konseriyle birlikte, 59. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali bir yılı daha geride bırakırken, katılımcılara unutulmaz anılar ve dört gün boyunca süren bir kültür-sanat şöleni armağan etmiş oldu.

BAŞKAN NALLAR FESTİVALİ DEĞERLENDİRDİ

Belediye Başkanı Volkan Nallar, dolu dolu geçen festivalin ardından organizasyonu değerlendirdi. Nallar şöyle konuştu: “59. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivalimizi dolu dolu, coşkulu ve her anı hafızalarda kalacak şekilde tamamladık. On binlerce insanla dört gün boyunca müziği, sporu, sanatı, kültürü ve dostluğu paylaştık. Festival boyunca sahne alan tüm sanatçılarımıza, katkı sunan emekçilerimize ve en büyük alkışı hak eden değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Süleymanpaşa, bir kez daha ne kadar büyük bir misafirperverlik ve festival kültürüne sahip olduğunu gösterdi.”

Bu haber Süleymanpaşa Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.

 

Çok Okunanlar

Otomobilinde Yüksek Ses Sistemi Bulunan Sürücüye 24 Bin Lira Ceza

Çorlu’da otomobilinde yüksek ses sistemi bulunan E.H.Y.'ye 24 bin...

Taksinin Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Öldü

TEKİRDAĞ'da taksinin çarptığı motosikletin sürücüsü Emre Dutar (31), hayatını...

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır?

Ülkeniz taze paketlenmiş kahve getirmenize izin veriyorsa, ünlü baharat...

Hastalığı Yeniden Nükseden İsmet Polat Hayatını Kaybetti

EDİRNE’de 2015’te beyincik kanserini yenen, ancak hastalığı yeniden nükseden...

”Bana Büyü Yaptılar” Dedi: Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanmasına Başlandı

Çorlu’da hakkında tedavi görmesine yönelik mahkeme kararı bulunduğu öne...

Uyuşturucu satışı yapılan eve operasyonda 1 tutuklama

/ TEKİRDAĞ,(Haber Merkezi)-TEKİRDAĞ’ın Marmaraereğilisi İlçesinde jandarmanın bir...

Çorlu’ya Motosiklet Yarışlarında Şampiyonluk Gururu

Çorlulu motosiklet sporcusu Altuğ İnan, 2026 Türkiye Pist Şampiyonası...

Edirne’de sağanak etkili oldu

/EDİRNE, (Haber Merkezi) - EDİRNE'de sağanak etkili...

Bariyere çarpan motosiklette 2 kişi yaralandı

/ÇORLU(Tekirdağ), (Haber Merkezi) - TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde bariyerlere...

Mıcır yüklü TIR devrildi, sürücü yaralandı

Şenol AKSOY/SARAY(Tekirdağ), (Haber Merkezi)-TEKİRDAĞ'ın Saray ilçesinde devrilen mıcır yüklü...

Minibüs ile Otomobilin Çarpıştığı Kaza Kamerada; 2 Yaralı

Ergene'de dönüş yapan otomobille işçi servis minibüsünün çarpıştığı kazada,...

Karacaların boynuz boynuza kavgası fotokapanda

/TEKİRDAĞ, (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ'da Ganos Dağları'nda iki karacanın...

Edirne’de sancak verme töreni yapıldı

/UZUNKÖPRÜ(Edirne),(Haber Merkezi)-EDİRNE’nin Uzunköprü ilçesinde 9’uncu Hudut Tugay Komutanlığı...
spot_img

İlgili Haberler

Popüler Kategoriler

spot_imgspot_img