Ergene Belediyesi Afetzede Ailelere Tahsis Edilen Evlerin Bakımını Yapmaya Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Afetzede Ailelere Tahsis Edilen Evlerin Bakımını Yapmaya Devam EdiyorDeprem bölgesinden Ergene İlçesine gelen afetzede ailelere tahsis edilen evlerin boya, badana ve temizliklerini Ergene Belediyesi yapmaya devam ediyor.
6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından yaşanılan büyük felaket sonrası deprem bölgesinden Ergene ilçesine akrabalarının yanına yüzlerce afetzede vatandaş geldi. Afetzede ailelerin giyinme ve erzak gibi birçok ihtiyaçlarının karşılanması için Ergene Belediyesi seferber olurken bunun yanında ayrıca,  afetzede ailelerin barınma konusunda da kendilerine tahsis edilen evlerin boya, badana, tamir, tadilat işlerini de Ergene Belediyesi yapmaya devam ediyor.
Deprem bölgesinden Ergene ilçesine gelen afetzede vatandaşları mağdur etmemek için Ergene Belediyesi olarak canla başla çalıştıklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Biz Covid-19 salgın döneminde de böyleydik. Belediye personellerimizin bir kısmı Kültür Merkezi Binamızda yardımsever vatandaşlarımızın getirdiği ürünleri koliliyor, diğer taraftan başka ekiplerimiz de Ergene ilçemizde afetzede ailelere tahsis edilen evlerin boya, badana, tamir ve tadilatlarını yapıyor” dedi.
6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6’lık şiddetindeki depremlerin ardından Ülke olarak büyük bir felaket yaşadıklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binamızda oluşturulan gıda bankamız ve giyim mağazamızda deprem bölgesinden Ergene ilçemize gelen afetzede ailelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda büyük bir çalışma başlattık. İlçemize gelen afetzede ailelerimizin ihtiyaçlarını Kültür Merkezi Binamızda toplanan ürünlerle karşılıyoruz. 6 Şubat tarihinde yaşanılan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Bu haber Ergene Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.

Çok Okunanlar

Otomobilinde Yüksek Ses Sistemi Bulunan Sürücüye 24 Bin Lira Ceza

Çorlu’da otomobilinde yüksek ses sistemi bulunan E.H.Y.'ye 24 bin...

Taksinin Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Öldü

TEKİRDAĞ'da taksinin çarptığı motosikletin sürücüsü Emre Dutar (31), hayatını...

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır?

Ülkeniz taze paketlenmiş kahve getirmenize izin veriyorsa, ünlü baharat...

Hastalığı Yeniden Nükseden İsmet Polat Hayatını Kaybetti

EDİRNE’de 2015’te beyincik kanserini yenen, ancak hastalığı yeniden nükseden...

”Bana Büyü Yaptılar” Dedi: Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanmasına Başlandı

Çorlu’da hakkında tedavi görmesine yönelik mahkeme kararı bulunduğu öne...

İş kazası sonrası işçinin hakları: Bildirimden tazminat davasına

İş kazası sonrası işçinin hakları: Bildirimden tazminat davasına Çorlu ve...

Meriç Nehri’nde göçmen ailenin botu alabora oldu: 1 çocuk öldü, 2 çocuk kayıp

/EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE'de Meriç Nehri'nden yasa...

Durdurulan araçta 413 sentetik hap ele geçirildi; 4 gözaltı

/KEŞAN (Edirne), (Haber Merkezi)- EDİRNE'nin Keşan ilçesinde polis...

Edirne’de kayıp 13 göçmen çocuk bulundu

Gurbet GÖKÇE/EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE'de, İlk Kabul Arda Çocuk...

Edirne’de Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı yapılacak

/ EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE Bisiklet Spor Kulübü...

Çorlu Belediyesinden Okullarda Hayat Kurtaran Eğitim

Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (Çorlu AKE), ilçedeki okullarda...

Tekirdağ’da silah operasyonunda 10 gözaltı

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde polisin...

Tekirdağ’da fırtına; ağaç ve telefon direği devrildi

Şenol AKSOY- /TEKİRDAĞ, (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu ve Saray...
spot_img

İlgili Haberler

Popüler Kategoriler

spot_imgspot_img