Asayiş

Gümrük Kaçağı Elektronik Cihazlar Ele Geçirildi

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA) – TEKİRDAĞ’da polisin cep telefonu satışı yapan iki iş yerinde yaptığı aramada gümrük kaçağı elektronik eşyalar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada, Süleymanpaşa ilçesinde 2 iş yerinde gümrük kaçağı malzemelerin bulunduğunu belirledi.

İş yerleri ve depoda arama yapan polis, gümrük kaçağı 1131 kablolu kulaklık, 13 kablosuz kulaklık, 424 cep telefonu ekranı, 78 cep telefonu aksesuarı, 3 cep telefonu, 1 cep telefonu klonlamakta kullanılan dizüstü bilgisayar ele geçirdi.

Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ suçundan işlem başlatıldı.(DHA)

 

Sitemiz  abonesidir. Bu kategoride yer alan haberler Demirören Haber Ajansı Muhabirleri tarafından geçilen haberlerdir ve sitemiz editörleri tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu