
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Valiliği Roman Koordinatörü Süleyman Karatepe ve ilçe koordinatörleri ile Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.
Toplantı sırasında barınma sorunu yaşayan roman vatandaşlarımızla ilgili Tekirdağ Valiliğinin yaptığı çalışmalar, Valilik ve kurumların Roman vatandaşlarımızın yaşadığı mahalleleri ziyareti ve ilimizde gerçekleştirilecek olan Kakava Hıdrellez Şenliği görüşüldü.
Bu haber Tekirdağ Valiliği’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. |

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |










