
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk Ramazan Bayramı münasebeti ile, Erzincan ili Kemah ilçesinde bulunan Acemoğlu Köprüsü üzerinden geçerken teröristlerce düşürülen pusu sonucu nehre düşen askeri araçta 22.04.1996 tarihinde şehit olan Cem Akgün’ün ailesini Süleymanpaşa ilçemizde bulunan ikametinde ziyaret etti.
Vali Soytürk, şehit ailesinin bayramını kutlayarak güzel bir bayram geçirmleri temennisinde bulundu.
Ziyarette Vali Soytürk, vatanımızın dört bir yanında huzur ve güvenliğin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacağını, belirterek tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.
Ardından ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.
Bu haber Tekirdağ Valiliği’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. |

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |







