Tekirdağ

Vali Soytürk Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı’nda İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Saray ilçemiz ziyaretleri kapsamında Saray Belediyesi tarafından 53.352 m² alana yapılması planlanan Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı’nı ziyaret etti.

Alanı gezerek incelemelerde bulunan Vali Soytürk, Saray Belediye Başkanı Abdul Taşyasan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Bu haber Tekirdağ Valiliği’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Başa dön tuşu