Yaşam

Vakitçi: “Mazlum Coğrafyalardaki Kardeşlerimize Kurbanınızı Ulaştırıyoruz”

Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi: “Mazlum Coğrafyalardaki Kardeşlerimize Kurbanınızı Ulaştırıyoruz”

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi önemli bir çağrıda bulundu. Başkan Vakitçi, bu yıl da dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve ihtiyaç sahibi coğrafyalara kurban bağışlarını ulaştıracaklarını belirterek, vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet etti.

Kardeşin İçin Bir Kurban da Sen Bağışla

“Mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize kurbanınızı ulaştırıyoruz” diyen Vakitçi, Afrika’dan Gazze’ye kadar birçok bölgede kurban kesim ve dağıtım faaliyetlerinin gerçekleştirileceğini ifade etti. Bağış fiyatları ise bölgelere göre şu şekilde belirlendi:

  • Afrika: 4.500 TL
  • Asya: 5.500 TL
  • Arakan Kampları: 7.600 TL
  • Yemen: 7.600 TL
  • Filistin Kampları: 14.000 TL
  • Türkiye: 15.000 TL
  • Gazze: 16.000 TL

Gazze bölgesine gönderilen kurbanların, kesimin ardından konserve haline getirilerek dağıtılacağı bildirildi.

Türkiye’de Bir İlk: Kurban Kesim Videoları Bağışçılara Gönderiliyor

2010 yılından bu yana kurban kesim ve dağıtım videolarını bağışçılarına ulaştıran Cansuyu Derneği, bu uygulamasıyla şeffaf yardımlaşmanın öncüsü olmaya devam ediyor.

Bağış Yapmak Çok Kolay

Cansuyu Derneği’ne kurban bağışında bulunmak isteyenler aşağıdaki yöntemleri kullanabiliyor:

Allah kabul etsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu