
Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ’da jandarmanın düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi, yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik 5 ay süren analiz, teknik, fiziki takip ve saha çalışmalarında bulundu. Çalışmaların ardından Marmaraereğlisi ve Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ile müşterek, Marmaraereğlisi ilçesi Dereağzı Mahallesi ile Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu ve Zafer mahallelerinde 140 personelin katılımıyla operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramalarda 55 bin sentetik ecza, 225 gram bonzai ile suçtan elde edilen 140 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan Ö.İ.(43), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. (DHA)

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











