Aktüel

Tekirdağ’da makilik yangını, ormana sıçramadan söndürüldü | Çorlu’da Haber

Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)-TEKİRDAĞ’ın Şarköy ilçesinde çıkan makilik yangını, ormana sıçramadan havadan ve karadan yapılan 1,5 saatlik müdahale ile söndürüldü.

Yangın, saat 07.30 sıralarında Şarköy’ün Uçmakdere Mahallesi’ndeki makilikte çıktı. Bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü ile Şarköy Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın zaman zaman etkili olduğu bölgede, alevlerin ormana sıçramaması için yoğun çaba gösterildi. Yamaç bölgede çıkan ve karadan müdahalenin zor olduğu yangını söndürmek için havadan helikopterler de destek verdi. Yangın, yaklaşık 1,5 saat süren müdahale ile söndürüldü. Ekiplerin bölgedeki incelemesi sürüyor. (DHA)

FOTORĞAFLI

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu