Aktüel

Tekirdağ’da denizde kaybolan kadının 7’ci günde cansız bedeni bulundu | Çorlu’da Haber

Şafak TAŞOYAR/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde denizde kaybolan 2 çocuk annesi Birgül Sönmez’in (54), 7’nci günde, suya girdiği noktadan 13 kilometre uzaklıkta, kıyıdan 5,5 kilometre açıkta cansız bedeni bulundu.

Marmaraereğlisi’nin Yeniçiftlik Mahallesi’nde geçen cuma günü denize giren Birgül Sönmez, bir süre sonra dalgaların arasında gözden kayboldu. İhbar üzerine Yeniçiftlik Jandarma Karakol Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri bölgeye sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri botla ve dalgıçlarla denizde, jandarma ekipleri de kıyıda arama yaptı. Sürdürülen çalışmalara AFAD, Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri katıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait helikopter de yaklaşık 50 kişilik ekibe, havadan destek verdi.

Yapılan aramaların 7’nci gününde Sönmez’in denize girdiği yerden 13 kilometre uzaklıkta, kıyıdan 5,5 kilometre açıkta cansız bedeni bulundu. Sönmez’i oğlu teşhis ederken, cenazesi de hastane morguna kaldırdı. (DHA)

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu