
Süleymanpaşa Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 3 Haziran Salı günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Meclis gündeminde, daha önceden kamuoyuna ilan edilen maddelerin yanı sıra, ilgili müdürlüklerden gelen ek gündem maddeleri de görüşüldü.
Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Oral Çelikkol’un Meclis Başkanlığına vekâlet ettiği toplantıda ayrıca, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda ihtisas komisyonlarına havale edilen konularla ilgili komisyon raporları değerlendirildi. Gündemde yer alan tüm maddeler ve meclis gruplarından gelen önergeler, meclis üyelerinin oylarına sunularak karara bağlandı.
Bu haber Süleymanpaşa Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. |

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |










