
Onur KAYA / ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy ilçesinde sosyal medya uygulamaları üzerinden telefon paylaşarak fuhuş yaptıran kişilere yönelik operasyonda, 1 kişi yakalandı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipler, sosyal medya uygulamaları Twitter ve İnstagram üzerinden fotoğraf ve telefon numarası paylaşarak Çerkezköy ilçesinde fuhuş yaptıran kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda G.D (42), T.K (34) ve Y.G (28) isimli kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdığı tespit edilen G.Y (28) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda fuhuş amaçlı kullanılan 4 adet cep telefonu ve cinsel içerikli birçok materyal ele geçirildi.
Polisin olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.(DHA)
Sitemiz
abonesidir. Bu kategoride yer alan haberler Demirören Haber Ajansı Muhabirleri tarafından geçilen haberlerdir ve sitemiz editörleri tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır.