
MARMARAEREĞLİSİ(Tekirdağ), (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ’ın Marmaraereğlisi İlçe Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında Türkmenli Göleti’nde atık toplama etkinliği düzenledi.
Marmaraereğlisi Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, belediye personeli ve çevre gönüllüleri katıldı. Türkmenli Göleti çevresinde gerçekleştirilen çalışmada, doğaya bırakılan çeşitli atıklar ekipler ve gönüllüler tarafından toplandı. Çevre temizliğine destek veren Başkan Bozkurter de etkinliğe katılarak atıkların toplanmasına yardımcı oldu.
Etkinlikte, doğal alanların korunması ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturulması amaçlandı. Gölet çevresinde toplanan atıklar, ayrıştırılmak üzere ilgili ekipler tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, “Türkmenli Göleti’nde çalışma arkadaşlarımız ve gönüllülerimizle birlikte çevremiz için el ele verdik, doğaya bırakılan atıkları topladık. Daha temiz bir Marmaraereğlisi, daha yaşanabilir bir gelecek için çevremize hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)
FOTOĞRAFLI











