
Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Kadın ve Gençlik Merkezi’nde, güzellik, saç ve bakım kursu öğrencilerine yönelik bulaşıcı hastalıklar üzerine eğitim düzenlendi.
Süleymanpaşa Toplum Sağlığı Merkezi tarafından verilen eğitimde Ebe Hemşireler Gülay Karbuz, Nilgün Ören ve Zeynep Özbay bulaşıcı hastalıkların önlenmesi, kişisel hijyenin önemi ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının geliştirilmesi gibi önemli konularda bilgileri kursiyerler ile paylaştı.
Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimin amacı olarak güzellik ve bakım sektöründe çalışan kişilerin sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmasına katkı sağlamak ve kişisel bakımın önemi hakkında farkındalık yaratmak olduğunun altı çizildi.
Bu haber Süleymanpaşa Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. |

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











