
Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçe Belediyesi, belediye ve yetkililer adına yapılan yardım, bağış ve para taleplerine itibar edilmemesi yönünde vatandaşları uyardı.
Keşan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların para talebinde bulunanlara karşı dikkatli olmaları istendi. Söz konusu durumların belediye ihbar hattı ve güvenlik birimlerine bildirilmesi istenilen açıklamada, “Son günlerde, ‘Keşan Belediyesi, Belediye Başkanımız veya Başkan Yardımcılarımız adına öğrencilere yardım topluyoruz’ diyerek vatandaşlarımızdan telefonla para talep eden dolandırıcılık girişimleri tespit edilmiştir. Belediyemizin hiçbir şekilde bu yöntemle yardım toplama çalışması yoktur. Lütfen bu tür aramalara kesinlikle itibar etmeyiniz ve karşılaştığınız durumda en yakın kolluk kuvvetlerine başvurunuz. Halkımızın güvenliği ve huzuru için önemle duyurulur” denildi. (DHA)

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











