Yaşam

Kazalara Davetiye Çıkardı

Alipaşa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda Sahipsiz Büyükbaş Hayvanlar Trafik Güvenliği Riski Oluşturuyor

Çorlu Alipaşa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda sahipsiz büyükbaş hayvanlar vatandaşların dikkatini çekti. Yol kenarında ve refüjde otlayan hayvanlar, hem sürücüler hem de yayalar için ciddi trafik güvenliği riski oluşturdu.

Yol Kenarında Rahatça Otladılar

Günün erken saatlerinde çekilen görüntülerde ineklerin yol kenarındaki yeşil alanda otladığı ve bazı hayvanların refüjde yattığı görüldü. Özellikle yoğun araç trafiğinin olduğu Cumhuriyet Bulvarı’nda sahipsiz hayvanların bulunması, olası kazalara davetiye çıkardı.

Vatandaşların Tepkileri

Mahalle sakinleri, sık sık benzer manzaralarla karşılaştıklarını belirterek duruma tepki gösterdi. Birçok vatandaş, “Hayvanlar yola çıkarsa büyük kazalar yaşanabilir. Hem sürücüler hem de hayvanlar için tehlikeli bir durum söz konusu” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Yetkililerden Önlem Bekleniyor

Vatandaşlar, sahipsiz hayvanların kontrol altına alınarak güvenli alanlara yönlendirilmesini isterken, bu tür görüntülerin şehir merkezinde sık sık yaşanmasının önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu