
Çorlu’da kavga ettiği kadının akrabası S.D. (14) tarafından tabancayla vurulan 9 aylık hamile H.D. (29) ağır yaralandı, karnındaki bebek ise hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Olay, Çorlu’nun Hıdırağa Mahallesi’nde meydana geldi. H.D. ve D.B. (25) adlı kadınlar arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışma sırasında D.B., yanında bulunan tabancayla havaya ateş açtı. Bu sırada D.B.’nin akrabası olan S.D. de olaya karıştı. S.D., D.B.’nin elinden aldığı tabanca ile H.D.’yi vurdu. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 9 aylık hamile H.D.’nin karnındaki bebeğin öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan H.D.’nin tedavisi sürürken, D.B. ile S.D. gözaltına alındı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikte tutuklandı.

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











