
EDİRNE, (DHA)- MARMARA Denizi’nde İstanbul’un Silivri ilçesi açıklarında meydana gelen Richter ölçeğine göre 6.2 büyüklüğündeki deprem, Tekirdağ ve Edirne’de de hissedildi. Büyük panik yaşayan vatandaşlar sokaklara çıkarken, ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Afet ve Acil Durum Başkanlığı Deprem Dairesi’nin merkez üssünü Marmara Denizi’nde İstanbul’un Silivri ilçesi açıkları olarak saptadığı deprem, saat 12.49’da oldu. İstanbul’un yanı sıra deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremi yoğun hisseden Tekirdağ ve Edirne’de vatandaşlar, panik halinde ev ve iş yerlerinden dışarı çıkıp, açık alanlarda beklemeye başladı.
Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın kutlandığı kapalı spor salonunda depreme yakalanan vatandaşlar panikle dışarı çıktı. Depremin ardından etkinlikler sonlandırılıp, salon boşaltıldı. Tekirdağ’ın, Silivri’ye komşu ilçesi Marmaraereğlisi ilçesinde de vatandaşlar büyük panik yaşadı.
Bölgede ekipler saha çalışmalarını sürdürürken, ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. (DHA)

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











