Aktüel

Evini uyuşturucu imalathanesine çeviren şüpheli yakalandı | Çorlu’da Haber

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda uyuşturucu imalathanesine çevrilen evde uyuşturucu madde ele geçirildi, 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışmada, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını tespit ettiği T.A.’yı takibe aldı. Takip ardından Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Çorlu Yenice Karakol Komutanlığı ekipleri, T.A.’nın evine dedektör köpeğin de katılımıyla operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, uyuşturucu yetiştirmek için kurulan sistem ile 15 kök kenevir, 9 kök hasat edilmiş kenevir, 500 gram kubar esrar, 1 gram kenevir tohumu ve 1 hassas terazi, esrar öğütücü aparat, iklimlendirme çadırı, 2 adet fan, vantilatör, 2 metre havalandırma borusu, havalandırma motoru, termometre, 2 led aydınlatma sistemi, 3 litre sıvı bitki besleyici, 5 litre pH düşürücü, zamanlayıcı ve cep telefonu ele geçirildi.

Jandarmanın dedektör köpeği ile detaylı aramada ise gizlenmiş haldeki bazı uyuşturucu maddeler de tespit edilerek el konuldu. Gözaltına alınan T.A. ile ilgili soruşturma sürüyor.(DHA)

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu