
Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan bir süre cezaevinden yattıktan sonra ev hapsi cezasına çarptırılan ve cezalarını ihlal ettiklerini belirlenen F.A. ve O.Ö. tutuklandı.
Keşan’da daha önce içkili bir mekanda meydana gelen ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ olayı ile ilgili tutuklanan F.A. ve O.Ö., bir süre cezaevinde yattıktan sonra ev hapsi cezası aldı. Ev hapsi cezalarını ihlal ettikleri belirlenen ve haklarında Keşan 1’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nce yakalama emri çıkarılan F.A., Keşan’da, O.Ö. ise Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.A. ve O.Ö., çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak, cezaevine gönderildi.(DHA)
Sitemiz
abonesidir. Bu kategoride yer alan haberler Demirören Haber Ajansı Muhabirleri tarafından geçilen haberlerdir ve sitemiz editörleri tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır.
Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |