
Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde ‘hırsızlık’ suçundan aranan ve polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan firari hükümlü E.V., tutuklandı.
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı denetimde Keşan İlamat ve İnfaz Bürosu’nca ‘Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezaevi firarisi olarak aranan E.V.’yi, Yenimescit Mahallesi Villa Sokak’ta yakalayarak, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen E.V., tutuklandı. (DHA)

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |









