
Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de polis ve jandarma ekiplerince son 1 haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 32 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Kentte son bir haftada yapılan operasyonlarda 697 gram uyuşturucu, hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca, 28 mermi, av tüfeği ve 16 fişek ele geçirildi. Operasyonlarda 32 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 31’i hakkında adli işlem yapılırken, ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan aranan 1 kişi tutuklanarak, cezaevine gönderildi.(DHA)
Sitemiz
abonesidir. Bu kategoride yer alan haberler Demirören Haber Ajansı Muhabirleri tarafından geçilen haberlerdir ve sitemiz editörleri tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır.