Ergene

Cumhuriyet Mahallesine Müjde!

Belediye Başkanı’mız Sayın Müge Yıldız Topak, Pazarcılar Odası Başkanı Kenan Üstek, Yönetim Kurulu ve değerli pazar esnaflarımızla bir araya geldi.


Başkan’ımız katılımcıların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi ve birlikte çözüm önerileri üzerine görüşmeler gerçekleştirdiler. Ayrıca Cumhuriyet Mahallemizde kurulacak pazar konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Bu haber Ergene Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Başa dön tuşu