
Çorlu Belediyesi tarafından yaz dönemi boyunca düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri, Emine-Ali Yeter Çok Amaçlı Eğitim Merkezi bahçesinde gerçekleşen “Ayı Kardeş” filmi gösterimiyle tamamlandı.
Yaz akşamlarına renk katan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören bu özel etkinliğin son gösterimine, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da katılarak çocukların ve ailelerin sinema keyfine ortak oldu.
Başkan Sarıkurt, film öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çocukların büyük bir heyecanla izlediği animasyon filmi “Ayı Kardeş” açık havanın eşsiz atmosferiyle birleşerek izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşattı.
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaz dönemi boyunca düzenlenen tüm etkinliklere katılan ve gösterdikleri ilgiyle organizasyonları anlamlı kılan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Sanat ve kültür etkinliklerinin kent yaşamına katkısını vurgulayan Başkan Sarıkurt, benzer organizasyonların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirtti.
Bu haber Çorlu Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. |

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











