
TEKİRDAĞ’ın Ergene ilçesinde minibüs şoförü C.D., kendisini camide aracını yıkamaması yönünde uyaran mahalle muhtarı Mustafa Kemal Dönmez’i bıçakla yaraladı.
Ergene’nin Marmaracık Mahallesi’nde muhtarı Mustafa Kemal Dönmez, cuma namazını kılıp çıktıktan sonra karşılaştığı minibüs şoförü C.D.’yi camide aracını yıkmaması yönünde uyardı.
Bu nedenle taraflar arasında tartışma çıktı. Mahalleli araya girip tarafları ayırdı. C.D. kısa süre sonra muhtarlığa doğru yürürken arkasından koşarak gittiği Dönmez’i bıçakladı.
Mustafa Kemal Dönmez, aldığı bıçak darbeleri ile yere düştü, C.D. ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dönmez, ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Polis, kaçan C.D.’yi yakalamak için çalışma başlattı.
Kaynak: Çorlu’da Haber Muhabir: Ege Akıncı
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











