Yaşam

Cansuyu Derneği İftarda Gönüllülerle Buluştu

Cansuyu Derneği İftarda Gönüllülerle Buluştu

Tekirdağ’da faaliyet gösteren Cansuyu Derneği, yeni dernek binasında düzenlenen iftar programında gönüllüler ve çocuklarla bir araya geldi.

Kur’an Tilaveti ile Başladı

İftar programı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Gönüllüler, aileleriyle birlikte özenle kurulan sofralarda oruçlarını açarken, çocuklar da çeşitli oyunlarla keyifli vakit geçirdi.

Dualarla Sona Erdi

İftarın ardından yapılan dualar ve namazla etkinlik sona erdi. Programda konuşan Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmanın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada fedakâr gönüllülerimiz ve evlatlarımızla bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaşmak istedik. Hizmetlerimizin gerçek muhtaçlara ulaşmasını sağlayan, Allah’ın rızasından başka hiçbir menfaat gözetmeyen gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Yetim, gıda, giysi, zekât, iftar, su kuyusu gibi 25 ayrı alanda hizmetlerimiz devam ediyor. Kadirşinas milletimizi Cansuyu olmaya davet ediyoruz. Bağış ve detaylı bilgi için www.cansuyu.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Rabbim hayır ve hasenatlarınızı kabul etsin.”

Vakitçi, programa katılan gönüllülere ve çocuklara da ayrıca teşekkür etti.

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu