![](../wp-content/uploads/2025/02/112-acil-cagri-merkezi-muduru-vali-soyturku-ziyaret-etti_67ac2372bee14-780x470.jpeg)
Avrupa Birliği ülkelerinde ve Türkiye’de kullanılan 112 acil çağrı numarasının farkındalığını artırmak amacıyla her yılın 11 Şubat günü “112 Günü” olarak anılmaktadır.
Bu kapsamda 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Selma Ergönül ve 112 Acil Çağrı Merkezi personeli, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ergönül, 112 Acil Çağrı Merkezinin çalışmaları ve 112 Günü’nde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek 112 Günü’nü kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
Bu haber Tekirdağ Valiliği’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. |