
Ergene ilçesi Çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen Can Çınar (23), otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saatlerinde Ergene İlçesi Yeşiltepe ile Cumhuriyet Mahallesi kesişimi Çevre yolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Çınar yolun karşısına geçmek istediği esnada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.
Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptıkları ihbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Can Çınar, Çorlu Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırıldı.
Buradan Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Çınar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Çınar, bugün (13 Ağustos 2024) öğlen namazına müteakip Abdulkadir Geylani Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası Yeşiltepe Mezarlığı’na defnedildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











