Kırklareli

Kırklareli’de kuvvetli yağışta dereler taştı, yollar kapandı; 5 kayıp (3)


2 KİŞİ KURTARILDI, 1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDUKırklareli’nin Demirköy ilçesi ile İğneada beldesinde etkili olan sağanak, derelerde taşkına neden oldu….

 ▌ Çorlu'da Haber | Haber Merkezi

2 KİŞİ KURTARILDI, 1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Kırklareli’nin Demirköy ilçesi ile İğneada beldesinde etkili olan sağanak, derelerde taşkına neden oldu. Demirköy’de, orman içindeki turistik bungalovlar, taşan dereler nedeniyle su altında kaldı. Bazı tatilcilerden haber alınamaması üzerine bölgeye AFAD, UMKE, İl Özel İdaresi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, askerler ve itfaiye ekipleri, sevk edildi. Başlatılan arama çalışmalarında; bungalovlarda sel sularına kapılan 1’i çocuk 2 kişi, ekiplerce kurtarıldı, 1 kadının da cansız bedenine ulaşıldı. Bölgede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu