Asayiş

İşçi Servislerine Kamyonet Çarptı: 18 Yaralı!

Tekirdağ’da kırmızı ışıkta bekleyen işçi servislerine direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kamyonetin çarpması sonucu 16 işçi ve 2 şoför olmak üzere 18 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay, Saray ilçesinin Bağlar mevkisinde gerçekleşti. Kırmızı ışıkta bekleyen iki işçi servisine bir kamyonet hızla çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle kamyonet ve iki servis aracı savruldu. Bu kazada, servislerde bulunan 16 işçi ve 2 sürücü olmak üzere toplam 18 kişi yaralandı.

Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi sonrası yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu