Yakınları tarafından haber alınamayan genç çift evlerinde ölü olarak bulundu. Çiftin şüpheli ölümü cinayet mi intihar mı olduğu araştırılıyor.
Olay, Çorlu Cemaliye Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, yakınları tarafından haber alınamayan Barış A. (31) ile Yasemin A. (33) çiftinin evine çilingir yardımıyla giriş yaptı.
KRAVAT İLE ASILMIŞ BULUNDU
İçeriye giren yakınları Barış A.’nın kravat ile doğalgaz borusuna asıldığı, eşi Yasemin A.’nın ise yerde hareketsiz yattığını gördü.
Yakınları 112 Acil Çağrı Merkez’ini arayarak yardım isterken, olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri genç çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.
Ekiplerin yaptığı inceleme sonucu Barış ve Yasemin çiftinin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis kayıtlarına şüpheli ölüm olarak geçerken, geniş çaplı soruşturma başlatıldı.