Ergene Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Ergene Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Başkanlığına Ulaş Belediye Düğün salonunda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karar bağlandı.

Ergene Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu;

  1. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 21.09.2022 tarih ve 556 sayılı yazısına konu olan Velimeşe Mah. 805 ada 4 parselde bulunan 22 adet sanayi dükkanının satılması hususu görüşülerek karara bağlandı.
  2. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 22.09.2022 tarih ve 562 sayılı yazısına konu olan EBSAN İnşaat Ulaşım Gıda San. Ve Tic. A.Ş.’ye ayni (taşınmaz9 sermaye arttırımı yapılması hususu görüşülerek karar bağlandı.
  3. Mali Hizmetler Müdürlüğünün 22.09.2022 tarih ve 387 sayılı yazısına konu olan Ergene Belediyesi 2023 yılı performans programı hususu görüşülerek karara bağlandı.
  4. Mali Hizmetler Müdürlüğünün 22.09.2022 tarih ve 390 sayılı yazısına konu olan Ergene Belediyesi 20223 yılı maktu harç ve ücret tarifelerinin belirlenmesi hususu görüşülerek karara bağlandı.
  5. Mali Hizmetler Müdürlüğünün 22.09.2022 tarih ve391 sayılı yazısına konu olan Ergene Belediyesi 20223 yılı bütçe tasarısı ve izleyen iki yıla ait gelir ve gider tahminlerini görüşülerek karara bağlandı.
  6. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 22.09.2022 tarih ve 606 sayılı yazısına konu olan mevcut boş memur kadrolarında unvan değişikliği yapılması hususu görüşülerek karara bağlandı.
  7. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 22.09.2022 tarih ve 605 sayılı yazısına konu olan 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesine istinaden 2022 yılında çalıştırılacak olan sözleşmeli personel ücretinin belirlenmesi hususu görüşülerek karara bağlandı.
  8. Fen İşleri Müdürlüğünün 23.09.2022 tarih ve 793/4269 sayılı yazısına konu olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait 1 adet aracın devir alınması hususu görüşülerek karara bağlandı.
  9. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 27.09.2022 tarih ve 613 sayılı yazısına konu olan mevcut dolu memur kadrolarında derece değişikliği yapılması hususu görüşülerek karar bağlandı.

 

Meclis gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra komisyondan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı. Komisyondan gelen raporlar;

  1. Sağlık Mah. köy içi mevkii olarak geçen alanın Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planı plan notlarında değişiklik yapılması konulu 21.09.2022 tarih ve 19 sayılı İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlandı.
  2. Tekirdağ Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünün talebi doğrultusunda tekrar değerlendirilen Sağlık Mah. 795 ada 1 parsel, 796 ada 1 parsel ve 797 ada 1 parselde Pazar alanı, imar yolu, otopark alanı kullanımının  Pazar alanı, açık spor alanı, genel otopark alanı ve imar yolu olarak değiştirilmesine yönelik plan değişikliği ile 17.05.2021 tarih ve 63 sayılı meclis kararıyla kabul edilen yükseklik ile ilgili plan notu değişikliği konulu 21.09.2022 tarih ve 20 sayılı İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlandı.
  3. Velimeşe Mah. 743 ada 1 parsele ait uygulama imar planı değişikliği konulu 21.09.2022 tarih ve 21 sayılı İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlandı.

 

Bu haber Ergene Belediyesinin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.

Çok Okunanlar

Otomobilinde Yüksek Ses Sistemi Bulunan Sürücüye 24 Bin Lira Ceza

Çorlu’da otomobilinde yüksek ses sistemi bulunan E.H.Y.'ye 24 bin...

Taksinin Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Öldü

TEKİRDAĞ'da taksinin çarptığı motosikletin sürücüsü Emre Dutar (31), hayatını...

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır?

Ülkeniz taze paketlenmiş kahve getirmenize izin veriyorsa, ünlü baharat...

Hastalığı Yeniden Nükseden İsmet Polat Hayatını Kaybetti

EDİRNE’de 2015’te beyincik kanserini yenen, ancak hastalığı yeniden nükseden...

”Bana Büyü Yaptılar” Dedi: Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanmasına Başlandı

Çorlu’da hakkında tedavi görmesine yönelik mahkeme kararı bulunduğu öne...

İş kazası sonrası işçinin hakları: Bildirimden tazminat davasına

İş kazası sonrası işçinin hakları: Bildirimden tazminat davasına Çorlu ve...

Meriç Nehri’nde göçmen ailenin botu alabora oldu: 1 çocuk öldü, 2 çocuk kayıp

/EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE'de Meriç Nehri'nden yasa...

Durdurulan araçta 413 sentetik hap ele geçirildi; 4 gözaltı

/KEŞAN (Edirne), (Haber Merkezi)- EDİRNE'nin Keşan ilçesinde polis...

Edirne’de kayıp 13 göçmen çocuk bulundu

Gurbet GÖKÇE/EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE'de, İlk Kabul Arda Çocuk...

Edirne’de Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı yapılacak

/ EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE Bisiklet Spor Kulübü...

Çorlu Belediyesinden Okullarda Hayat Kurtaran Eğitim

Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (Çorlu AKE), ilçedeki okullarda...

Tekirdağ’da silah operasyonunda 10 gözaltı

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde polisin...

Tekirdağ’da fırtına; ağaç ve telefon direği devrildi

Şenol AKSOY- /TEKİRDAĞ, (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu ve Saray...
spot_img

İlgili Haberler

Popüler Kategoriler

spot_imgspot_img