
EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de polis tarafından bir araçta yapılan aramada gümrük kaçağı 55 şişe alkollü içki ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine İ.Ş. yönetimindeki aracı durdurarak arama yaptı. Aramada, gümrük kaçağı 55 şişe alkollü içki ele geçirildi. İ.Ş. hakkında ‘5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet’ suçundan işlem yapıldı.(DHA)
Sitemiz
abonesidir. Bu kategoride yer alan haberler Demirören Haber Ajansı Muhabirleri tarafından geçilen haberlerdir ve sitemiz editörleri tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır.
Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |