
EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de polis tarafından bir otomobil ve evde yapılan aramada 112 şişe gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli M.S.’nin kullandığı otomobili otoban gişelerinde durdurdu. Yapılan aramada, 86 şişe gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi. Polis, A.İ.’nin evinde yaptığı aramada ise 26 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirdi. M.S. ve A.İ., hakkında ‘5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet’ suçundan işlem yapıldı.
Sitemiz
abonesidir. Bu kategoride yer alan haberler Demirören Haber Ajansı Muhabirleri tarafından geçilen haberlerdir ve sitemiz editörleri tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır.