
Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde jandarmanın yaptığı çalışmada 278 litre sahte içki ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sahte içkiye yönelik yaptığı çalışmada, sahte içki bulundurduğu belirlenen şüphelinin aracı ve adresinde arama yaptı.
Aramada, 278 litre sahte içki ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (DHA)
+1
+1
+1
+1
+1
+1
Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |