Binlerce Tekirdağlı Drift gösterisi için sahile akın etti

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Motor Sporları Derneği işbirliği ile düzenlenen Tuning ve Drift Etkinliği, iki gün boyunca sahile akın eden binlerce Tekirdağlıya keyifli bir hafta sonu geçirme fırsatı sundu.

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Motor Sporları Derneği ortaklığında, Sahil Dolgu Alanda gerçekleştirilen Tekirdağ Tuning ve Drift Etkinliği kapsamında; Türkiye’nin en ünlü drift pilotlarının gösterilerinin yanı sıra birbirinden ilginç özelliklere sahip olan modifiyeli araçlar da görücüye çıktı.

SÜLEYMANPAŞA SAHİLİNDE LASTİK YAKTILAR

17-18 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde ünlü Drift pilotları, sahilde toplanan binlerce Tekirdağlı için gösterilerini sergilediler. Örge Pamukçu, Abbas Çimen, Çağatay Ali Arıca ve Muhammet Başer’in yanı sıra İranlı kadın Drift Pilotu Farno, özel donanımlı araçlarıyla asfalt zeminde “lastik yakarak” yaptıkları nefes kesen gösterileri ile heyecanı doruklara çıkardılar.

BAŞKAN YÜKSEL DRIFT YAPTI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de Örge Pamukçu’nun kullandığı araçla pistte tur atarak seyircileri selamladı. Drift gösterileri gün boyu sürerken, gönüllü vatandaşlardan şanslı olanlar, ünlü pilotlarla drift heyecanını araç içinde yaşadılar.

TUNING MERAKLILARI SAHİLİ DOLDURDU

Etkinliğin ikinci gününde de drift gösterileri hız kesmeden sürerken, ikinci güne damgasını vuran ise birbirinden farklı ve ilginç özelliklere sahip modifiyeli araçlar oldu. Tuning olarak bilinen akımın temsilcileri olan modifiyeli araçlar, tutkunlarının akınına uğradı.

Etkinlik sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar drift pilotlarına plaket takdim ederek, Süleymanpaşa’nın tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bu haber Süleymanpaşa Belediyesinin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.

 

Çok Okunanlar

Otomobilinde Yüksek Ses Sistemi Bulunan Sürücüye 24 Bin Lira Ceza

Çorlu’da otomobilinde yüksek ses sistemi bulunan E.H.Y.'ye 24 bin...

Taksinin Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Öldü

TEKİRDAĞ'da taksinin çarptığı motosikletin sürücüsü Emre Dutar (31), hayatını...

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır?

Ülkeniz taze paketlenmiş kahve getirmenize izin veriyorsa, ünlü baharat...

Hastalığı Yeniden Nükseden İsmet Polat Hayatını Kaybetti

EDİRNE’de 2015’te beyincik kanserini yenen, ancak hastalığı yeniden nükseden...

”Bana Büyü Yaptılar” Dedi: Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanmasına Başlandı

Çorlu’da hakkında tedavi görmesine yönelik mahkeme kararı bulunduğu öne...

Cezaevine uyuşturucuyla girmeye çalışan hükümlü tutuklandı

KIRKLARELİ, (Haber Merkezi)- KIRKLARELİ’nde açık ceza infaz kurumuna uyuşturucu...

Kırklareli’de 6 milyon liralık dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı

Vahit İŞBAŞARAN/ KIRKLARELİ, (Haber Merkezi)- KIRKLARELİ'de kendisini polis olarak...

Ağına 350 kiloluk ‘boz camgöz’ türü köpek balığı takıldı

/ENEZ (Edirne), (Haber Merkezi)- EDİRNE’nin Saros Körfezi’ne kıyısı...

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde meme kanseri farkındalığı konferansı

/ EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE İl Emniyet Müdürlüğü'nde,...

Edirne’de 8 isim ‘Somut Olmayan Kültür Miras Taşıyısı’ olmaya hak kazandı

/ EDİRNE, (Haber Merkezi)- EDİRNE’de Kültür ve Turizm...

Tekirdağ’da afetlere karşı müdahale kapasitesi güçlendiriliyor

TEKİRDAĞ, (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi 13 Ekim Uluslararası...

NKÜ Rektörü Şahin, 7’inci kez ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde

TEKİRDAĞ, (Haber Merkezi)- TEKİRDAĞ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof....

Tekirdağ’da fırtına; eğitim uçuşları iptal edildi, balıkçılar denize açılamadı (2)

  MARMARAEREĞLİSİ'NDE FIRTINA ETKİLİ OLUYOR Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde etkili olan fırtına,...
spot_img

İlgili Haberler

Popüler Kategoriler

spot_imgspot_img