
Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 102. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.
Düzenlenen Kutlama Programı’nda Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.
Törene Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Çiğdem Koncagül, İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Cem Avşar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, il protokolü, kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, şehit aileleri ve gazilerimiz ile basın mensupları katıldı.
Bu haber Tekirdağ Valiliği’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. |

| Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır. © Copyright 2014 |











